Észak-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ-Sátoraljaújhelyi Kirendeltség

Észak-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ-Sátoraljaújhelyi Kirendeltség
Hajnal Utca
3980 Sátoraljaújhely
Borsod-Abaúj-Zemplén
(47) 321 015
(47) 523 290
(47) 523 291
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Sátoraljaújhelyi Kirendeltség Ügyfélfogadás rendje: Hétfő: 8.00 - 12.00 és 13.00 - 15.00 Kedd: 8.00 - 12.00 Szerda: 8.00 - 12.00 és 13.00 - 15.00 Csütörtök: 8.00 - 12.00 Péntek: 8.00 - 11.00 Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat a Foglalkoztatási és Szociális Hivatalból és 7 regionális munkaügyi központból áll. A Foglalkoztatási és Szociális Hivatal a szervezet szakmai munkájának, informatikai fejlesztésének irányítását végzi. A regionális munkaügyi központok és kirendeltségeik feladatkörébe tartozik többek között a munkanélküli ellátások megállapítása és számfejtése, a foglalkoztatást elősegítő támogatások működtetése, valamint a munkaközvetítés és az egyéb munkaerő-piaci szolgáltatások kiajánlása.


Cégleírás
A regionális átképző központok felnőttképzés keretében segítik a munkaerő-piac változásaihoz igazodó szakmai tudás megszerzését. Az Észak-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ 2007. január elsejével alakult Miskolc székhellyel.
A régió az ország északi részének három megyéjét, Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyét foglalja magába. A régióban 27 munkaügyi kirendeltségen amelyek közül megyénként egy-egy szolgáltató központként is működik.A regionális munkaügyi központok és kirendeltségeik feladatkörébe tartozik többek között a munkanélküli ellátások megállapítása és számfejtése, a foglalkoztatást elősegítő támogatások működtetése, valamint a munkaközvetítés és az egyéb munkaerő-piaci szolgáltatások kiajánlása.
A regionális átképző központok felnőttképzés keretében segítik a munkaerő-piac változásaihoz igazodó szakmai tudás megszerzését.
Kulcsszavak:
Foglalkoztatási szolgálat, Foglalkoztatási hivatal
Észak-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ-Sátoraljaújhelyi Kirendeltség a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Észak-Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ-Sátoraljaújhelyi Kirendeltség

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat kirendeltségek

  1. KASSAI U. 108.
    3800  Szikszó